PresentChild

PresentChild logo website

 

 

 

 

PresentChild boekje aankondiging Dan-Y-Ella

http://issuu.com/daniellasloots/docs/presentchild_by_dan-y-ella?e=12175255/8713028

 

_________________________________________________________________

LET OP: NIEUW adres + NIEUWE tarieven vanaf 1 april 2015 – scrol naar beneden voor meer info.

_________________________________________________________________

Je kind gebruikt zijn gedrag, spel, ontwikkeling of zelfs fysieke klachten als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jouw leven, relatie of gezin. Daar gehoor aan geven betekent een verrijking voor jezelf én het werkt ook positief door op het gedrag en de gezondheid van je kind. 

Wanneer ga je naar een kindertolk?

Een bezoek bij de kindertolk is raadzaam bij een heel scala aan problemen bij uw kind. Denk bijvoorbeeld aan: Boosheid of agressie Pesten/gepest worden Onzekerheid Onrust Angsten Veel huilen Ruzies Prikkelgevoeligheid ADHD, PDD-nos, dyslexie Niet zindelijk worden Slecht eten, slapen of groeien Anorexia, zelfmutilatie, verslavingen Vermoeidheid Allergie, ontstekingen, verkoudheden Eczeem, verstopping, koortsen, hoofdpijn etc.

Voordelen aan het werken met PresentChild

Uw kind hoeft niet bij de behandeling aanwezig te zijn om toch geholpen te worden Het is geschikt voor kinderen alle leeftijden Zowel u als het kind profiteert van de behandeling De trajecten zijn kortdurend, kennen vaak langdurige resultaten en weinig terugval. De methode PresentChild draagt al sinds 1994 bij aan het welzijn van kinderen en hun opvoeders.

Reacties van ouders: “Bert is een jongen met volkomen passieve darmen en een groeistilstand. Zijn medicatie helpt steeds maar even. “Door ‘PresentChild’ begreep ik voor het eerst in mijn leven dat ík stilstond en passief was. En ik had het niet eens in de gaten! Ik deed alles om Bert te geven wat ik had gemist, maar had mijn eigen leven finaal afgeschreven. Pas toen ik me van dat idee ‘ontlastte’ en mezelf groeikansen gaf via een baantje, waar ik bovendien een lieve man ontmoette, raakte Bert definitief van zijn klachten af en groeide hij weer. Mijn liefde voor mijn zoon heeft zich enorm verdiept. Hij heeft mij in mijn kracht gezet. En als ik mijzelf geef wat nodig is dan geef ik hem een heel belangrijke boodschap mee voor zijn leven.”

 

_________________________________________________________________

NIEUW PRAKTIJKADRES vanaf 1 april 2015: Sint Onolfsdijk 36, Dendermonde                 T: 0494 54 75 18 – daniella123sloots@hotmail.com

NIEUWE TARIEVEN vanaf 1 april 2015 bied ik enkel nog een ‘pakket’ van drie sessies aan. Dit omvat het intakegesprek, vertaling/ teruggeef-gesprek en één follow up-gesprek. Deze drie sessies horen onlosmakelijk bij elkaar en blijken vaak al voldoende om tot de kern te komen en een oplossing aan te bieden. Investering: 220 euro

________________________________________________________________

 

Hier kun je een deel van een interview bekijken, dat Willem De Ridder enkele jaren geleden had met Janita Venema; de grondlegster van de PresentChild – methodiek.

 

 

 

En hier even iets TOTAAL ANDERS wat mij ook bezighoudt….namelijk:

Mijn blog Back to Nature!