Coaching

Het Magisch Adviesbureau voor Schijnbaar Complexe Zaken

NOTABENE: Voor langdurige coachingstrajecten ben je bij mij aan het verkeerde adres.

Eén sessie van 3 uur onversneden inspiratie-tijd is wat ik jou aanbied. Om optimaal gebruik te maken van (gevoels)-inzichten/ inspiratie, IN HET MOMENT. En vaak blijkt dat genoeg.

Waar ik heel goed in ben en dol op, is schatgraven, puzzelen, spoorzoeken en wazige, verborgen of complexe zaken scherp, zichtbaar en transparant maken. En jouw verborgen schat zo compleet en kleurrijk mogelijk boven water te krijgen. Daar ben ik net zo nieuwsgierig naar als jij. Dubbel enthousiasme, met een dubbele slaagkans!

Wat vinden we als we consequent jouw spoor volgen?

Wat wil je weten van jezelf? Waar ga je van ‘aan’? Welke richting wil je uit? Waar straal je van als het op je pad komt? Wat is je vraag, verlangen, droom…. en welk aspect daarvan vind je het belangrijkst? Wat is je obstakel?

Hoe wil jij je voélen, terwijl jij je droomleven leidt? Wat is jouw ‘ingang’?

Tijd voor een kort maar krachtig diepte-interview! (wat NIET hetzelfde is als een kruisverhoor) Er zullen dingen komen ‘bovendrijven’: patronen van regelmatig herhaalde woorden, herinneringen, dromen, kleuren, geuren, mensen, associaties, beelden… Deze aanwijzingen vormen de aanknopingspunten op onze schatkaart. Vervolgens laten we de ‘schat’ verschijnen door middel van een vision board, die jij gaat maken. (Ik heb alle materialen daarvoor)

Wat maakt mij zo goed als jouw reisgids? Ik kan:

  • snel een essentie, een rode draad ontdekken.
  • goed luisteren en alert zijn
  • vlot verbanden leggen.
  • beelden omzetten in tekst en vice versa.
  • vanuit verschillende perspectieven mogelijkheden ‘zien’.
  • meedenken in jouw spoor, denkkronkel, luchtkathedraal
  • Out of the box denken

Als Padv(l)inders, Vuurv(l)echters, Luchtst(r)omers en Diepzielduikers gaan wij op pad.

Concreet: Eén sessie van 3 uur onversneden inspiratie-tijd is wat ik jou aanbied. De indeling van deze magische sessie is als volgt: 1u interview, 1,5u vision board maken (OF een Mind Map) en 0,5u nabespreking. Jouw investering is € 199,- inclusief water/thee + gezonde knabbel.