Coaching ( = magisch adviesbureau)

Ooit kwam in de continue stroom van geven en ontvangen een kink in jouw kabel. Toen je verteld werd én begon te geloven dat iets – een handeling, werk, activiteit – enkel waardevol kon zijn, mits het nuttig of zinvol was en iets ‘opbracht’. Als er tegenwoordig een idee opwelt, een impuls, een sprankelend nieuwsgierig vonkje, dat je speels zou willen volgen…, dan komt er – meestal – al heel snel een stemmetje, dat zegt: “is dit wel rendabel?’ Is het zinvol genoeg om hier je kostbare tijd aan te verprutsen? En ALS het dan een goed idee is, is het dan niet beter om het meteen wat gròter aan te pakken? Zodat het een PROJECT wordt met een verdienmodel.” Ondertussen raakt het oorspronkelijke idee steeds verder ondergesneeuwd en je plezier en vreugde uitgeblust. En uiteindelijk gebeurt er vaak…niets. Je doet niets, begint er niet aan. Je hebt er al geen zin meer in. Het was dom, dwaas, naïef. Werd je maar eens ‘volwassen’… Herkenbaar?

Remember her

Het Magisch Adviesbureau voor Ogenschijnlijk Onoplosbare Zaken

***********************************************************

VOOR WIE?

 • Je zit vast in jezelf, ervaart geen richting in je leven en wilt graag je koers bepalen.
 • Je hoort al een tijdje vanbinnen een stemmetje dat fluistert, jammert en jubelt over andere dingen, dan waar je nu je tijd mee vult en waar je nu eindelijk ‘iets’ mee wilt doen.
 • Je wilt helder krijgen wat voor ‘voeding’ jij op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak nodig hebt, om te stralen. (Voor voedingsadviezen op fysiek niveau verwijs ik je graag door naar Yourself Refined)
 • Je zit met een (schijnbaar) onoplosbaar probleem en hebt nood aan een out-of-the-box zienswijze.

Je bent nieuwsgierig genoeg om je open te stellen, verwonderd, met zin om te spelen, bereid om in te tunen op ‘die innerlijke stem’, dat verlangen, impuls, vonkje, …. en dit te onderzoeken. 

WAARUIT BESTAAT MIJN AANPAK?

Met mijn achtergrond als beeldhouwer, transformatiecoach, Present Child-kindertolk en interviewer (voor diverse magazines) kan ik:

 • Ideeën in een concrete vorm gieten.
 • Ruimte creëren waar het vastzit.
 • Vertolken/ vertalen wat je niet gezegd krijgt. 
 • Zichtbaar maken wat nog niet gezien wordt. 
 • Helderheid laten ontstaan, waar het donker en/of troebel is.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Als een ‘per ongeluk’ aangewaaide padv(l)inder, begin ik een gesprek met je. Speels en nieuwsgierig over wat jou doet bewegen. Hoe wil jij je voélen, in je relaties, op je werk, in de liefde, in je lijf en tijdens dagdagelijkse bezigheden? Wat wekt je nieuwsgierigheid op? Waar ga je van ‘aan’? Welke richting wil je uit? Wat is je vraag, verlangen, droom…. en welk aspect daarvan vind je het belangrijkst? Wat is je obstakel? Wat is jouw ‘ingang’? Hoe leest jouw schatkaart? Waarvan gaat je hart zingen?

Vaak is een interview-gesprek al voldoende om de contouren van een mogelijke nieuwe (innerlijke) infrastructuur te kunnen schetsen, waarmee je verder kunt. Soms spreken we meerdere keren af. Bijvoorbeeld om een Vision Board, Innerlijke Klimaat Scan of Mindmap te maken, wat helpt om ideeën, obstakels, gevoelens, wensen, … te visualiseren, concreet te maken en/of te verankeren.

WAAROM DOE IK DIT?

Voor diverse magazines interviewde ik de afgelopen jaren veel bijzondere mensen, waaronder Mark Nepo, Gregg Braden, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Vera Helleman, Koen Van Mechelen, Geert Kimpen, Pascale Naessens, Wim Hof, Zola Dubnikova en Pippa Pinuppins …. Wat mij trof in al deze mensen, was hun overgave aan een persoonlijke passie, die vervolgens met gretigheid gedeeld wilde worden. Door diepgaand in dialoog te gaan met inspirerende visionairs en pioniers, vormen zij een brug voor mij. Zonder het nog zelf volledig ervaren te hebben, kon ik proeven hoe het zou zijn, als ik (ook) tot de zeebodem duik, voluit vlam, vrij als een vogel zweef of stevig geworteld bloei, net zoals zij. Het interview als levende visualisatie- en creatiekracht, die mogelijkheden stukje bij beetje tot leven wekt. Deze ontdekking vond ik zo bijzonder, dat ik daar iets mee wou doen. (Lees: Wat diepzielduiker Mark Nepo mij leerde)

PRAKTISCH

 • Een sessie duurt 1,5u en je investering is €70.
 • Betaling gebeurt ter plaatse in de praktijk met cash of via je bank app. (Geen payconiq of Bancontact aanwezig).
 • We werken in de praktijkruimte te Antwerpen Linkeroever of op locatie in Lokeren.
 • Breng eventueel schrijfgerief mee.

Mail voor een afspraak of vragen naar: daniella123sloots@hotmail.com – GSM: ++32 (0)494 54 75 18. Binnen 48 uur krijg je antwoord.

(De lucht klaart op. Een van levendigheid tintelende, verfrissende bries steekt op en ineens herinner je je weer hoe je als kind was. Hoe je als jong mensje op je blijst was. Hoe jij je liet betoveren door een impuls, een opwelling, een vonkje, een aanknopingspunt…. waar je je nieuwsgierig door liet leiden. Heel natuurlijk.)